Wie is wie

Hey lieve iedereen,
Ik ben Cares Gabriels, geboren op 1 januari 1989 en gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik heb ook 2 lieve dochters, Finne en Lorine. Samen wonen wij op Horendonk (‘Den Uil’) in Essen. Ik ben in maart 2010 beginnen werken bij Koetje Boe, toen nog bij de zusjes Ann en Ellen. In 2017 hadden zij zin in nieuwe avonturen en namen ik en mijn toenmalige collega het kinderdagverblijf over. Een droom kwam in vervulling! 2020 was het jaar waarin ik alleen verder ging met Koetje Boe. Met mijn 4 lieve collega’s streven wij naar 1 doel : gelukkige kindjes én ouders, want dat is tenslotte waar alles om draait.


Hallo allemaal,
Mijn naam is Chelsea Bogers en ik ben geboren op 4 juli 1997. Ik woon op Essen-Heikant en mama van zoontje Otis en dochtertje Millie. Sinds juli 2017 werk ik met liefde en plezier in het kinderdagverblijf. Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster op DBM-Essen en deed daarvoor meerdere stages in de kinderopvang, waaronder 2x bij Koetje Boe. Ik vind het geweldig om te zien hoe kindjes zo klein en onschuldig starten bij ons en later naar schooltje gaan als sterke ondernemende kleuters met elk een eigen en unieke persoonlijkheid.

Hey Hey,
Ik ben Ellen Van Mastricht. Samen met mijn man Kristoff en 2 kinderen June en Bas woon ik in Essen-centrum. Na mijn opleiding jeugd en gehandicaptenzorg was al snel duidelijk dat mijn interesse vooral lag bij de ontwikkeling van de allerkleinsten. Sinds april 2018 ben ik aan de slag bij Koetje Boe. Het vertroetelen van de kleine baby’s en het dansen en zingen bij de peuters vind ik dan ook superleuk!

Hallo iedereen,
Ik ben Larissa Bogers. Ik ben geboren op 6 april 1995 en woon ook op Essen-Heikant. Ik ben de fiere mama van zoontje Oskar. Chelsea is mijn jongste zusje en samen vormen wij een heel goed team! Al enkele jaren heb ik ervaring opgedaan in de kinderopvang en sedert januari 2019 werk ik bij Koetje Boe. Ik ben iemand die houd van gezellige drukte dus ik zit helemaal op mijn plaats bij Koetje Boe!

Hoi allemaal,
Ik ben Demi Vergouwen, geboren op 28 augustus 2000. Ik woon achter Koetje Boe, dus lekker dichtbij! Ik deed stage op het KDV en kwam daarna meerdere zomers met veel plezier weer helpen waar ik kon, geen gekke keuze dus toen ik na mijn studies bij hen aan de slag kon! Na jaren ervaring op de turnkring met jonge kindjes zit ik dus ook helemaal op mijn plek hier!